Barion Pixel
Kövess minket
12ápr, 19 2019-04-12EVSE (töltőpont)

Az egyre növekvő közületi igényeknek megfelelve megkezdtük az ABB töltő berendezések forgalmazását. Mind az AC töltőket, mind a DC villámtöltőket felvettük kínálatunkba, és folyamatosan visszük fel a webáruházba a termékeket.

Az AC fali töltők széles skálája a 4,6kW -22kW egy és három fázisú berendezéseket jelenti, beépített töltőkábellel vagy Type2 csatlakozó aljzattal.
A fali töltők “Basic” kivitele otthonra, társasházakba javasolt, míg az okosabb kivitelek -köszönhetően az RFID azonosítási opciónak, az OCPP protokollnak- nagyobb társasházak, kisvállalkozások, üzletek és szállodák részére javasolt. A Smart M és S kivitelek összefűzhetők terhelés elosztás céljából.
Az ABB töltő berendezésekhez kedvezményes áron tudunk ajánlani bekötő szerelvény készletet (elosztó doboz, FI relé, kismegszakító, fogyasztás mérő).

A DC villámtöltő oszlopok elérhetők 50kW DC illetve 50kW DC + 43kW AC kivitelben is. CCS és ChaDeMo töltőfejjel rendelkeznek, egyszerre egy ágon képesek DC-vel tölteni, illetve egy DC és egy AC ágon tölteni a kombinált tipus.
A színes érintőképernyős kijelzőn követhető a töltési folyamat. A töltőoszlop állandó hálózati kapcsolattal, távfelügyelettel rendelkezik, dinamikus teljesítmény korlátozással akár.

Kérje ajánlatunkat csak töltőpontra, vagy teljes kivitelezésre.

Komment írása

Az e-mail címed nem lesz közzétéve. Kötelező mezők *-al vannak megjelölve