Barion Pixel
Kövess minket
31dec, 20 2020-12-31Elektromos autók

Szilveszter napján itt az idő bemutatni a 2021-es friss töltő kínálatunkat. Nem pusztán azért, mert “menő dolog” minden évben valami újat felmutatni, hanem valóban értéknövelő újításokat hoztunk el.

Egyedi gyártású töltőink eddig is magas színvonalat és teljes szabványi megfelelést biztosítottak, most azonban még egy kicsit emeltünk a lécen. A 2.0-ás egyedi töltő verziók mindegyike alapáron tartalmazza a DC 6mA elektronikus védelmet, és az A típusú FI relét és kismegszakítót, így a doboz elé sem túláram sem hibaáram érzékelés nem szükséges. Mindez a funkció- és biztonság növelés csak részben realizálódik a készülékek árában, vagyis messze nem lett annyival drágább a 2021-es modell mint amennyivel drágább a DC hibaáram érzékelő. Így egy valóban versenyképes áru és funkcionalitású, professzionális terméket tudunk nyújtani.

Az új töltő berendezések természetesen dupla kivitelben is elérhetők, mint régen, illetve bármilyen egyedi összeállításban:

Elektromos autó töltő berendezés 2.0 (EVSE Box) Egyedi kivitel (új)

Elektromos autó töltő berendezés dupla kivitel 2.0 (EVSE Box) Egyedi kivitel (új)

Természetesen minden egyedi töltőbe rendelhető fokozatkapcsoló (3-9 állású) díjmentesen, illetve egyedi teljesítmény szabályzó megoldások is elérhetők.

A töltő berendezéseket helyszíni felmérést követően fel is szereljük, erre a felmérés alapján tudunk egyedi árat kalkulálni.

Komment írása

Az e-mail címed nem lesz közzétéve. Kötelező mezők *-al vannak megjelölve