Barion Pixel
Kövess minket
Egyéb
2023-01-12

Elérkezett egy újabb év, ismét nagy reményekkel vágunk bele (covidtól és adóváltozásoktól és áramáremelésektől menteset kívánva), lássuk tehát milyen újdonságok várhatók 2023-ban?!

2022-ben a bestseller egyértelműen a Beny töltő lett, a kiváló ár-érték arányának megfelelően, így itt erősítettük első körben a választékot, és az együttműködést. Meghosszabbítottuk a Beny disztribútori szerződésünket, így továbbra is hivatalos forgalmazója és garanciális illetve garancián túli szervize vagyunk a gyártónak. Nem csak elektromos autó töltőkre, hanem egyéb termékeikre, pl AC vagy DC oldali elosztó dobozok, mikroinverterek, stb
Megérkeztek a Beny OCPP töltők és a DC villámtöltők is, melyek integrálhatók fizetési szolgáltatóhoz is (TEApont, EV Direct, bármi egyéb…)

Tovább folytatjuk a Teltonika töltők bevezetését is, a gyártó folyamatos firmware frissítésekkel egyre újabb és újabb opciókat kínál a töltőihez.

Mivel továbbra is a legfontosabb lehetőségek közé tartozik a terhelés megosztó, a saját gyártású töltőinkhez és a Viridian töltőkhöz kifejlesztett terhelés megosztónk is frissült, hamarosan elérhető lesz a napelem inverter termelését monitorozó verzió is, amivel kiegészíthető a töltési áramkorlát.

2023-ban is figyeljük az újdonságokat, keressük a legjobb megoldásokat, remélve, hogy továbbra is elégedettek legyenek partnereink!

Komment írása

Az e-mail címed nem lesz közzétéve. Kötelező mezők *-al vannak megjelölve