Barion Pixel
Kövess minket
12jan, 21 2021-01-12Egyéb

Mikor pár évvel ezelőtt belevágtunk az elektromos autó töltő “bizniszbe”, kitaláltuk, hogy mi kiszolgáljuk a legkülönfélébb igényeket is. Kitaláltuk a dupla töltőket, és a mindenféle egyedi összeállításokat is. Hogy ez mennyire vált be? Nagyon, sőt! Az első saját gyártású eladott töltőnk pont dupla töltő volt. Azóta a kombinációk csak szaporodtak. Ma adtuk a legújabb kivitelnek a 35-ös számot, ami nem a legyártott darabszámot jelenti, hanem a verziót. A harmincötödik féle töltőt készítettük el, az összes eladott darabszám ennél több, mert néha azért van hogy ugyanazt kéri valaki.

Ma már azon sem lepődik meg egyik kolléga sem, ha azzal kezdi a telefonáló ügyfél:
– Van egy nagyon hülye ötletem, nem tudom megoldható-e….
És már tudjuk, úgyis megoldjuk. Dupla töltő egy kábellel, és egy aljzattal, teljesítmény megoldással? Nem gond. Egy dobozba fogyasztásmérő, WiFi-s okosrelé, túlfeszültség levezető és egy aljzat bármire? Miért ne?

Tényleg teljesen egyedi töltőt keres? Megoldjuk. Ezt mondtuk annak a kedves partnerünknek, aki már két egyedi töltőt vitt, és szeretett volna egy harmadikat, amin kiválasztható, hogy az egy- és három fázisú aljzatokat használja, vagy az autó töltőt (ilyet vett korábban), 8m hosszú Type2 kábellel van szerelve. DE(!) ez a töltő egy nyári bulihelyszínnek használt teraszon lenne, ahol nem szeretne egy klasszikus töltő dobozt nézegetni, dekoráljuk ki hogy EGYEDI legyen.

Hosszas tanakodás után a kiemelt képen, illetve lent látható megoldást készítettük. Nagyjából mintha egy tűzvészből mentettük volna a dobozt, köszönhetően a dekorfestéknek és a repesztő lakknak. Így belesímul a környezetébe, amennyire csak lehetséges.

Továbbra is arra bíztatunk mindenkit, ha úgy érzi, nagyon hülye elképzelése van, ne tartsa vissza! Küldje el, és mindent megteszünk, hogy megoldjuk.

Komment írása

Az e-mail címed nem lesz közzétéve. Kötelező mezők *-al vannak megjelölve